URGENT

El PP diu que els socialites els ataquen, amagant “la seva condició de rates de claveguera”

Compartiu aquesta història

A finals de maig es posava en marxa un perfil al facebook que sota el nom de Populares Palafolls dóna a conèixer l’ideari del PP i s’informa d’algunes notícies del nostre municipi.

En una de les últimes entrades en aquesta pàgina, que té com a amics els màxims dirigents del partit a nivell local, comarcal i general, qualifica als socialistes palafollencs de rates de claveguera. El text  assegura que PLF té un càncer generat pel govern dels socialistes locals, que consideren presumptes corruptes, en relació a la denúncia a la fiscalia d’un exconstructor.

Segons el facebook Populares Palafolls, la denúncia d’una presumpte corrupció urbanística a PLF, ha deixat sense sortida ni arguments al PSC local, cosa que els ha dut a criticar al regidor popular, Óscar Bermán, inventant-se històries , amagant, textualment, “la seva condició de rates de claveguera”.

Entre les últimes entrades de la plana del fecebook , també es demana la retirada dels busos grocs destinats a espais públics. Asseguren que són perillosos i que en el seu interior hi ha restes de xeringues o preservatius entre d’altres. Els populars consideren els autobusos una excentricitat més de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics