URGENT

La majoria de persones aturades de PLF són dones entre 25 i 44 anys

Compartiu aquesta història

 

El mes de maig es tancava al nostre municipi amb 757 aturats. Gràcies a les dades del Ministeri de treball podem conèixer el perfil dels desocupats palafollencs. Les dones són les que acumulen més atur, lleugerament per sobre dels homes. La franja d’edat que aglutina més desocupació és la de persones entre 25 i 44 anys, amb un 54 i mig %. Dins d’aquesta franja, les dones tornen a ser les més castigades, lleugerament per sobre que els homes. En total aquesta franja d’edat, en l’últim mes, hi ha 415 persones aturades.

Per contra la franja d’edat amb menys atur és la de menors de 25 anys, on només 76 persones, la majoria homes, estan sense feina.

Els majors de 45 anys representen el 35% dels aturats palafollencs del mes de maig amb paritat entre homes i dones desempleats en aquesta franja.

Per sectors, el de serveis és el de major atur a PLF i a més de forma destacada. Dels 757 aturats locals, 424 provenen d’aquest sector servei, el que representa 56%. El segon sector amb més aturats al municipi, lluny del primer, és el de la construcció amb 164 desocupats. Segueixen la llista la indústria i el col·lectiu sense una feina anterior. Molt per sota i tancant el llistat, l’agricultura que té a l’atur a 9 palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics