Ràdio Palafolls estrena avui la seva nova programació d’hivern.

 

Avui aquesta emissora dóna el tret de sortida a la seva programació que pretén consolidar l’oferta establerta en els últims anys alhora que aposta per incrementar el servei públic.

En aquest sentit, es destaca la presència de nous informatius matinals i de nous espais genuïnament locals.

En termes generals es busca la participació dels palafollencs en la fórmula radiofònica, fent així protagonistes als oients de Ràdio Palafolls.

L’emissora, amb una 30a de col·laboradors, afronta una nova temporada on les novetats venen marcades per un nou programa infantil matinal, els nous informatius, els programes de tertúlia i actualitat política, la reformulació del programa ciutadà En Xarxa.

Una altra aposta de l’emissora és la seva presència a internet. La web de l’emissora esdevindrà una eina més participativa i vinculada a la programació de la ràdio, mentre que continuarà oferint tota l’actualitat del municipi i la comarca. La intenció és potenciar la presència de l’emissora no només a través de la seva web, sinó també a les xarxes socials.

Des del primer any de funcionament l’emissora es pot escoltar a través de la xarxa, des d’on es connecten un miler de persones de mitjana al mes per sintonitzar RP des de qualsevol part del món.

Avui doncs es dóna per acabada la temporada d’estiu marcada pel concurs dGorra, espai consolidat a la graella de l’emissora que enguany ha aconseguit incrementar la participació en un 8’5%. En total s’han repartit 122 premis durant tot l’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics