URGENT

Acord per impulsar la xarxa d’emprenedoria al Maresme.

Compartiu aquesta història
Un moment de la presentació. FOTO: CCM

La Fundació Tecnocampus de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme impulsaran conjuntament una xarxa d’emprenedoria per tal d’oferir recursos i facilitats als nous empresaris perquè tirin endavant el seu negoci, i evitar que les iniciatives amb un gran potencial innovador marxin de la comarca per manca de suport.

La presidenta de la Fundació Tecnocampus, Alícia Romero, ha explicat que el conveni amb el Consell Comarcal vol estendre el projecte territorialment i que qualsevol municipi maresmenc “pugui sentir que en forma part. En aquest sentit, un cop formalitzat l’acord amb el Consell Comarcal, el següent pas serà estructurar la xarxa a totes les poblacions que s’hi vulguin adherir. Segons el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Bernat Costas, la intenció és tots els ajuntaments de la comarca es puguin beneficiar d’aquesta iniciativa per tirar endavant projectes empresarials.

El mateix Costas explica que la una de les primeres concrecions de l’acord serà disposar d’una agenda comuna de formació per aprofitar els recursos existents.

La xarxa a més podria garantir i donar suport als ajuntaments en matèria de promoció econòmica i empresarial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics