El sènior femení de bàsquet s’estrena amb victòria.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’inici de temporada de les noies no podia ser millor. Tot i l’escassa pretemporada el sènior femení ha aconseguit la primera victòria al Palauet, 44 a 38, contra el Sarrià de Ter. El primer quart va ser el millor de les locals i a mesura que avançava el partit es notava la falta de condició física, tot i que no es va patir per la victòria.

La setmana que ve les noies jugaran a la pista del Maçanet.

A l’altre costat de la balança, el sènior masculí va caure derrotat a casa contra el Sarrià de Ter, 50 a 61. Tot i la derrota, la segona de la temporada, els nois van oferir la millor cara, tot i que van patir per culpa dels errors de cara a cistella. L’equip espera poder aconseguir la 1a victòria la setmana que ve a casa del St. Julià de Ramis.

El Júnior del bàsquet també va perdre a casa contra el Maçanet, un equip molt més treballat que els palafollencs. Al final el marcador reflectia la superioritat dels gironins; 48 a 81. Els júniors del club de bàsquet rebrà al Palauet el Palamós.

Els cadets van ser els únics que van jugar fora de PLF. Van jugar a Palamós, on es van imposar clarament als gironins, per 30 a 45. La propera setmana els cadets jugaran a casa contra el Palafrugell.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics