URGENT

10 joves participaran a partir d’aquest mes al Noves Cases per a Nous Oficis a PLF.

Compartiu aquesta història

 

Es tracta d’un programa de formació i de treball que dóna l’oportunitat a 10 joves que no hagin completat l’ensenyament obligatori i que estiguin a l’atur.

Les noves per a cases, nous oficis ofereix 6 mesos de formació per ajudar a treure el graduat de secundària i 6 mesos més d’un contracte de formació per inserir-los al mercat laboral. Anuska Blesa, tècnica de Promoció econòmica de l’Ajuntament, explica que els 10 joves del programa a PLF ajudaran a la creació del Parc Fluvial de la Tordera.

Aquest espai naturalitzat preveu la recuperació dels aiguamolls de la zona propera al riu Tordera.

L’objectiu del programa és la inserció laboral d’aquestes persones joves en sectors que generin ocupació o assolir el seu retorn al sistema educatiu.

Aquests dies s’està entrevistant als aspirants, que han de ser joves de 16 a 24 anys amb preferència per aquells que no hagin completat l’ESO i que estiguin donats d´alta a l´atur.

De fet és des de l’Oficina d’Atur, i no des de l’Ajuntament, on es gestiona els candidats. La llista de possibles participants incloïa fins a 110 persones de les quals s’han interessat 35, que ara estan sent entrevistats per valorar, entre d’altres, la seva motivació per participar al programa, com ho explica Anuska Blesa.

El programa Noves Cases Nous Oficis començarà a PLF a mitjans del mes d’octubre i s’allargarà durant un any.

Podeu sol·licitar més informació sobre l’edició d’enguany al PIL de PLF, al carrer Francesc Macià, 1 2 pis .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics