URGENT

Després de mesos d’inactivitat es reprenen els treballs de la passera.

Compartiu aquesta història
Estructura de la Passera

Al mes d’abril es van iniciar els treballs sobre el terreny per construir la passera que ha d’unir la zona escolar de PLF amb el barri de St. Lluís per sobre la carretera de Blanes.

Després dels primers passos, però, l’activitat es va aturar. Segons va anunciar l’alcalde de PLF, Valentí Agustí en l’últim ple municipal, la raó de l’aturada era un problema financer, juntament amb un problema de subministrament de materials.

Segons el mateix alcalde, aquests problemes s’han resolt i va anunciar que l’empresa adjudicatària està ja treballant en l’estructura metàl·lica de la passera. Aquests treballs es fan a la factoria de l’empresa a Sta. Perpetua, i a partir d’ara s’espera que les obres avancin a bon ritme.

Sobre la solvència de l’empresa adjudicatària, Agustí va informar que aquesta empresa acabava de guanyar un concurs per ampliar la Fira de l’Hospitalet, un contracte que implica una gran quantitat de diners.

L’obra de la passera constarà de dues fases. La primera serà l’estructura pròpiament dita i la segona fase serà la connexió d’aquesta passarel·la amb l’avd del mar. Aquesta segona fase la finança íntegrament el segon fons estatal d’inversió local del govern central.

La primera fase costa uns 600 mil €, dels quals ¾ parts estan subvencionades i uns 150 mil € estan pendents de finançament. S’espera poder canviar el destí d’una subvenció aprovada per a un altra projecte per tal de sufragar aquests 150 mil € pendents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics