URGENT

Conxita Campoy diu que cobrir la riera de Can Feliciano és de sentit comú .

Compartiu aquesta història

 

En declaracions a RP, l’alcaldessa de Malgrat, ha reiterat que és la seva intenció, i la de l’equip de govern, poder cobrir el tram de la riera de Can Feliciano, que s’acaba de canalitzar.

Campoy explica que tal i com està ara mateix la riera no agrada a ningú. Al govern per que la volen tapada i a l’oposició per que la volien descoberta i naturalitzada.

Avui, si no hi cap novetat, el ple de Malgrat oficialitzarà la sol·licitud a L’ACA, per poder cobrir aquest polèmic tram.

Campoy explica que l’estat actual de la riera demana que s’acabi cobrint i urbanitzant la zona, com a la resta de la riera en trama urbana.

Segons l’alcaldessa, l’ACA és coneixedora del pensament de l’Ajuntament i a més coneixen de primera mà com ha quedat la canalització de la riera. Assegura que ha intentat parlar amb l’ACA i diu que la solució de tapar el tram és de sentit comú.

Campoy ha apostat per ampliar el retorn de la riera en el tram del Parc de Francesc Macià i ha recordat que l’ACA ha de resoldre la desembocadura de la riera prop de la plaça de l’Ancora, tal i com explicitava el conveni entre aquesta administració i l’Ajuntament aprovat per les dues administracions abans de l’estiu de l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics