URGENT

La Mostra Gastronòmica de PLF es farà en dos dies.

Compartiu aquesta història

 

Davant de l’èxit de participació de les dues primeres edicions de la Mostra, els organitzadors han decidit ampliar l’oferta i fixar el certamen en dues jornades i no en una com fins ara. Aquesta és la principal novetat de l’edició d’enguany que es celebrarà a finals del mes de novembre. El regidor de Turisme de PLF, Xavier Dalmau, explica que s’han duplicat els dies per poder ampliar el nombre de convidats i assegura que de cara al futur hi ha plantejades algunes novetats més.

Així aquest any la Mostra Gastronòmica de PLF es farà els dies 25 i 26 de novembre a les 9 del vespre al teatre municipal .

L’any passat es van posar a la venda 150 entrades que es van esgotar en pocs dies. Moltes persones es van quedar llavors sense poder gaudir de les jornades per manca d’aforament al teatre.

Davant d’això els organitzadors, l’Ajuntament i els restaurants que hi prenen part, van decidir replantejar-se el funcionament de la Mostra per tal de poder adaptar-se a l’èxit.

Una de les possibilitats era canviar l’emplaçament de la Mostra per un recinte més gran, però al final s’ha preferit mantenir el teatre com a seu i duplicar les jornades de realització per poder passar de 150 entrades a 300 a l’edició d’enguany.

El certamen d’aquest any comptarà participació de 11 restaurants locals, 1 més que l’any passat, que cuinen 22 plats diferents, amb els bolets i la mongeta del ganxet com a nexe d’unió entre ells. Segons Dalmau, la mostra serveix per promocionar la restauració del municipi i dinamitzar la vida comercial de PLF.

Els assistents a la mostra d’enguany podran tastar tots els plats creats expressament per a les jornades gastronòmiques al preu de 30€. Les entrades que inclouen el tastet dels 22 plats, postre, cafè i beguda es posaran a la venda el proper dia 18 d’octubre al Cafè de PLF .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics