URGENT

El cens electoral puja un 2% respecte a les eleccions europees i ja supera els 6500 palafollencs.

Compartiu aquesta història

 

El proper 28 de novembre esta convocada una nova cita amb les urnes electorals. Es tracta de les eleccions per triar la nova composició del Parlament de Catalunya. Davant d’aquesta cita, des de dilluns i fins el proper dia 18 estaran exposades a l’Ajuntament de PLF les llistes electorals.

En total podran exercir el seu vot al nostre municipi 6.561 palafollencs, una xifra que representa un augment del 2% respecte les últimes eleccions convocades el juny del 2009 per escollir el parlament europeu.

Del nombre de palafollencs cridats a les urnes el proper novembre, 54 són palafollencs que viuen a l’estranger, una xifra que també ha augmentat respecte les eleccions europees.

Pel que fa al nombre de meses electorals, PLF mantindrà les 9 meses habituals en 3 col·legis electorals; un a St. Genís, un altre al barri de St. Lluís i finalment, el principal centre electoral, a l’escola Les Ferreries de PLF.

Per tal de poder votar sense inconvenients és recomanable consultar les llistes exposades aquesta setmana a l’Ajuntament de PLF i en el cas de detectar algun error en les dades, estar a temps de corregir-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics