URGENT

CiU vol una ofensiva de país contra el fracàs escolar.

Compartiu aquesta història

Divendres passat la responsable d’educació de CiU, Irene Rigau, va ser a PLF per trobar-se amb mestres i professors del municipi. La trobada havia de servir per intercanviar opinions i prendre el pols a la realitat educativa de Catalunya amb la vista posada a les eleccions al parlament del proper mes de novembre.

Rigau, que va ser consellera en els passats governs de Jordi Pujol, va assegurar que les dades de fracàs escolar són especialment dolentes de cara al futur i va assegurar que la federació proposa una ofensiva de país per tal de reduir el fracàs escolar tant a primària com a secundària.

Rigau reclama la implicació de tots els factors socials per tal de poder dur a terme aquesta ofensiva que ha de permetre als joves estar més preparats.

Rigau recorda que la societat ha delegat molt a l’escola i que cal recordar que tots som corresponsables de l’educació; també la família.

A la trobada amb Rigau hi van assistir una 20a de mestres i professors no només de PLF, sinó també de centres de poblacions veïnes com Tordera o Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics