URGENT

L’IES podria començar a funcionar amb generadors elèctrics.

Compartiu aquesta història

 

Les obres del nou institut de PLF continuen a bon ritme i segons les previsions abans del mes de desembre haurien d’estar enllestides. Si es compleix el calendari la intenció del centre educatiu és aprofitar les vacances de Nadal per fer el trasllat del material del centre actual al nou espai situat prop de la Font del Ferro.

Aquestes previsions les ha confirmat a RP, l’alcalde del municipi, Valentí Agustí.

Ara bé, el mateix alcalde ha explicat que hi ha problemes amb els subministraments al nou centre educatiu ja que la zona no està urbanitzada. En especial, Agustí destaca els problemes elèctrics, ja que la xarxa no arriba fins al nou centre.   Segons l’alcalde, el consistori palafollenc haurà de llogar generadors elèctrics per tal de poder donar corrent al nou institut i no endarrerir la seva inauguració. Es tracta d’una solució provicional fins poder fer arribar la llum al centre, una actuació que podria costar uns 300 mil€ a l’Ajuntament.

El centre educatiu es va decidir instal·lar en una zona en desenvolupament, però finalment la crisi econòmica ha deixat el sector sense urbanitzar i per tan amb la manca de serveis, que ara haurà d’assumir inicialment l’Ajuntament.

El nou centre educatiu serà del model més gran que actualment fa el Departament d’Educació. En total s’han destinat uns 5700 m2 a aquesta instal·lació que tindrà una capacitat per a 660 alumnes.

Si les previsions es compleixen i no hi ha problemes en el subministrament elèctric, passades les festes de Nadal els alumnes de l’IES, que fa 7 anys que es troben al centre provisional, estrenaran el nou institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics