URGENT

El PP dóna el tret de sortida a la precampanya municipal a PLF.

Compartiu aquesta història

 

Una 60a de persones van participar dissabte l’assemblea del PP de PLF que va servir per donar el tret de sortida a la precampanya electoral tan per a les eleccions autonòmiques, de finals d’aquest mes, com per a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Els populars van aprofitar la trobada per presentar un vídeo en el que asseguren que PLF ha estat un feu durant els últims anys i que els populars aconseguiran que deixi de ser-ho. A la projecció es plasmen les línies bàsiques que construiran el programa electoral de la formació a les properes eleccions locals.

Entre les propostes destacades hi ha la demanda de més policia local, la creació d’un mercat medieval, la construcció d’un espai d’activitats juvenils a l’aire lliure i es proposa la generació de llocs de treball al nostre poble.

Durant l’acte el sots-secretari d’organització del PP de PLF, Domingo Gutiérrez, va explicar que el partit vol fer una política neta i transparent, sense polèmiques de desqualificacions ni per retreure coses del passat. Segons Gutiérrez el partit es fixarà en els problemes reals de PLF, com ara l’atur.

Durant la seva intervenció, el president del partit a PLF, Óscar Bermán, ha donat el tret de sortida a la precampanya local i ha anunciat una propera roda d’entrevistes amb les associacions i entitats del poble per acabar de perfilar el programa electoral. En el seu discurs va denunciar la deixadesa del govern actual amb la gent gran i les polítiques socials i va reclamar recuperar els valors familiars i socials del poble.

L’acte, que va comptar amb la presència del president comarcal Diego Sánchez i del president de les NNGG del Maresme, Xavi Martín, va servir per entregar els carnets als nous militants de la formació a PLF.

Segons el propi partit, el PP té 78 militants i una 20a de simpatitzants a la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics