URGENT

El St. Lluís perd amb polèmica arbitral i el Sta. Maria guanya en futbol sala.

Compartiu aquesta història

 

El club de St. Lluís ha perdut el seu partit a Vilassar per 6 a 2 en un partit amb 3 expulsions de jugadors palafollencs. L’actuació arbitral ha estat molt criticada pel club de St. Lluís que veuen mala fe en l’arbitratge. Amb aquesta derrota l’equip ja en suma dues, i una victòria, i es situa a la zona mitja de la taula amb 3 punts.

L’altre equip palafollenc, el Sta. Maria, va guanyar a casa contra el Tossa per 4 a 3. Va ser un partit molt igualat., amb alternança en el marcador fins al punt que els locals van acabar remuntant un 1 a 3 en contra. Al final del partit els 3 punts es van quedar a PLF i com a contrapunt negatiu un dels jugadors del Sta. Maria va ser atès medicament per una lesió al braç.

En futbol l’amateur va guanyar el seu partit a casa contra el Lloret per la mínima, 1 a 0. Va ser un partit intens com ho demostra que els gironins van acabar amb 7 jugadors i els locals amb 10, després de les discussions del gol palafollenc.

Amb la victòria els palafollencs continuen a la part alta de la taula, com a tercers classificats.

Doble enfrontament del juvenil i del cadet amb el Sils amb sort desigual. El juvenil va perdre contra els Gironins per 1 a 4, mentre que els cadets van guanyar als gironins pel mateix resultat 4 a 1.

L’aleví B va perdre a casa contra l’Arenys de Munt per 3 a 6, mentre que el C va guanyar al camp del Coma Cros per 2 a 5.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics