URGENT

El PP del Maresme denuncia falta de Mossos d’Esquadra a la comarca.

Compartiu aquesta història
Imatge de l'acte de dissabte a PLF

En un acte amb militants i simpatitzants de PLF, el president del partit a la nostra comarca, Diego Sanchez, ha denunciat manca d’efectius policials dels Mossos d’Esquadra al Maresme

Durant la seva intervenció, Sánchez, que a més és el número 18 dels populars a les llistes per BCN ales eleccions catalanes, va assegurar que no es compleix la ràtio de policia per habitants. Diu el dirigent popular que la situació s’agreuja els mesos d’estiu quan la població de la comarca es multiplica per l’arribada del turisme.

Sánchez va assegurar que era irònic que el conseller d’Interior de Catalunya hagi estat Joan Saura, a qui va qualificat de post comunista. Segons Sanchez és com posar el llop dins el galliner, i li va recriminar la presència de camares de seguretat a les comissaries.

Diu el dirigent popular que la manca d’efectius no és una problemàtica nova, sinó que fa temps que s’ha detectat i que a més la descompensació de la ràtio entre efctius i població és gran.

La seguretat és un dels eixos bàsics del PP de cara a les eleccions catalanes del 28 de novembre juntament amb la immigració. Diu Sánchez que cal fer un debat responsable i seré sobre immigració i no fer demagògia com fan alguns partits polítics.

Sánchez va assegurar davant d’una 60a de persones que cal parlar d’immigració cuidant tan el fons com la forma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics