URGENT

La Generalitat dóna el vist i plau a la Ciutat Sanitària de Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

Demà el ple de Malgrat explicarà l’aprovació definitiva del projecte urbanístic de la Ciutat Sanitària del municipi, un projecte previst a l’entrada de Malgrat venint de Sta. Susanna, en uns terrenys que ara s’utilitzen per aparcament de camions i vehicles de gran tonatge.

Després de l’aprovació del govern català, falta que el ple aprovi l’alteració de part d’un terreny de titularitat municipal que s’ha de traslladar.

A la zona, de 37.000 metres quadrats, es preveu construir un tanatori amb una sala de vetlla per a 150 persones, pisos tutelats per a avis i una residència per a malalts mentals que gestionarà la Comunitat Terapèutica del Maresme.

Aquesta ciutat sanitària serà un dels punts a l’ordre del dia del ple de demà dijous. Es tracta d’una sessió ordinària amb punts a l’ordre del dia.

També es tractarà la demanda d’un préstec a llarg termini per valor de 4 milions 250 mil € per a finançar diverses inversions al municipi.

Entre els punts del ple de demà hi ha també el tractament selectiu dels residus de Malgrat i el manteniment de contenidors. És un tema d’actualitat ja que continua en suspens la possible moratòria que podrien demanar els municipis de PLF, Pineda, Sta. Susanna i Malgrat per endarrerir la recollida selectiva de l’orgànica.

El ple de Malgrat, com és habitual, es realitza el primer dijous de mes a partir de les 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics