URGENT

El sènior femení de bàsquet es manté ferm al liderat després de guanyar els 6 partits disputats.

Compartiu aquesta història

Una nova victòria del sènior femení fa que les palafollenques siguin l’únic equip que jugades totes les jornades continua invicte al seu grup. 6 jornades i 6 victòries per les noies del PLF de bàsquet, que aquest cap de setmana s’han imposat al Nou Caules per 54 a 71. 17 punts a munt per les palafollenques que es consoliden com líders en solitari de la taula.

No tenen tanta sort el jugadors del sènior masculí, que es mostren més inestables que les noies en l’actual campionat. De les 7 jornades disputades fins ara els nois han guanyat 3 partits i n’han perdut 4. L’últim, aquest cap de setmana a la pista del Porqueres. Ha estat una derrota agònica, ja que els palafollencs només han perdut de 6; 47 a 41. De fet l’estadística anotadora dels nois es situa en els 54 punts per partit, molt similar a la capacitat anotadora de les noies que de mitjana fan 58 punts

Amb aquesta derrota els nois ocupen la 9a plaça a la classificació i aquest proper cap de setmana rebrà el St. Joanenc al Palauet. Els gironins són els 11ns classificats .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics