URGENT

L’alcalde de PLF creu que era previsible que l’ACA aparqués algunes obres de la depuradora.

Compartiu aquesta història

 

Valentí Agustí ha assegurat avui que la decisió de l’ACA de posposar les obres no estrictament necessàries de la depuradora de l’Alt Maresme era previsible davant la situació de crisi econòmica.

Ahir l’ACA confirmava que s’aparcava la construcció del terciari que ha de dur l’aigua tractada fins el Riu Tordera, així com també el centre d’interpretació i les millores paisatgístiques incloses dins el projecte de la depuradora que es fa a peus de l’autopista a Pineda.

Imatge de la depuradora. FOTO: R. Pineda

Segons l’alcalde, el més important és que la planta, que ha de donar servei entre d’altres a PLF, comenci a funcionar el més aviat possible, però demana que no es renunciï, en un futur, a fer aquestes obres ara ajornades i demana paciència.

Agustí reconeix que la situació econòmica de l’ACA és extremadament complicada i assegura que ara com ara aquesta administració té molt complicat assumir noves obres.

La depuradora, que es construeix a Montpalau és una infrastructura molt demandada pel territori per tal de tractar les aigües brutes dels 5 municipis.

L’ACA sí ha garantit la total funcionalitat de la planta depuradora de l’Alt Maresme, que està encara en fase d’obres, i que encara no té data de posada en marxa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics