URGENT

Pineda col.loca 3 minideixalleries per a piles, CD’s i cartutxos de tinta.

Compartiu aquesta història

 

La regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa el servei de minideixalleries urbanes amb la intenció de facilitar la tasca de reciclar els residus domèstics de petit format, sense haver de desplaçar-se a la deixalleria.

De moment se n’han instal·lat tres, una a la plaça Espanya, una al carrer Montecarlo i, una tercera, a l’entrada del pas subterrani que dóna accés a la gasolinera. Aquesta acció no suposa cap cost pel consistori ja que l’assumeix íntegrament l’empresa que les gestiona a canvi de la publicitat que s’insereix.

Aquestes tres minideixalleries urbanes són uns contenidors compartimentats de petit volum amb set dipòsits diferents per tal de recollir, de manera selectiva, residus com cartutxos d’impressora, Bombetes de baix consum, Telèfons mòbils o qualsevol tipus de piles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics