URGENT

El casal de la Dona de PLF organitza un cine fòrum per parlar de la violència contra les dones.

Compartiu aquesta història

 

Divendres, a partir de les 6, es farà a la masia de Can Florenci l’acte central de commemoració del Dia Internacional de la No Violència Contra les Dones. Es tracta de la projecció d’una pel·lícula i la posterior posada en comú dels aspectes que s’hi tracten a través d’un col·loqui entre els assistents.

El film que es projectarà serà Chaos, una pel·lícula francesa, que esdevé una dura crítica a la situació d’opressió que pateixen les dones, tant a la cultura islàmica, com, encara que a través de mecanismes més subtils, a la cultura occidental.

Després de visualitzar el film, començarà el debat entre els assistents a la trobada.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Casal de La Dona de PLF amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics