El casal de la Dona de PLF organitza un cine fòrum per parlar de la violència contra les dones.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Divendres, a partir de les 6, es farà a la masia de Can Florenci l’acte central de commemoració del Dia Internacional de la No Violència Contra les Dones. Es tracta de la projecció d’una pel·lícula i la posterior posada en comú dels aspectes que s’hi tracten a través d’un col·loqui entre els assistents.

El film que es projectarà serà Chaos, una pel·lícula francesa, que esdevé una dura crítica a la situació d’opressió que pateixen les dones, tant a la cultura islàmica, com, encara que a través de mecanismes més subtils, a la cultura occidental.

Després de visualitzar el film, començarà el debat entre els assistents a la trobada.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Casal de La Dona de PLF amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics