Caixa Laietana dóna una subvenció a la Fundació del Molí d’en Puigvert.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat financera del Maresme va oficialitzar la passada setmana el lliurament d’ajuts a un total de nou entitats de la comarca, gràcies a la seva Obra Social. El total de les ajudes superen enguany els 237.000 euros. Entre les entitats que rebran finançament per a les seves activitats hi ha la Fundació Molí d’en Puigverd, una fundació amb seu a PLF, que dona feina a un centenar de persones, una 60a de les quals són persones amb malaltia mental.

Els diners aconseguits a través de Caixa Laietana serviran per poder finalitzar les obres de la planta principal de la seva nova seu, a tocar del Molí d’en Puigverd.

La Fundació Privada del Molí d’En Puigverd, participada per l’Ajuntament en un 34%, i per la Cooperativa agrícola i la Comunitat Terapèutica a parts iguals, ja té una nau industrial a la mateixa zona on dóna feina a diferents persones en matèria agrícola. També és l’entitat que gestiona les botigues fora de sèrie de PLF, que gràcies a l’empresa Inditex permet la venda de productes de Massimo Dutti o Bershka.

En el 2009 la Fundació del Molí va registrar uns ingresos d’uns 2 milions 300 mil €, amb un equilibri entre ingresos i despeses segons la memòria publicada al seu propi web.

L’ajuda de Caixa Laietana s’emmarca dins dels programa de prestacions socials de la caixa i dels convenis de col·laboració establerts amb les diferents entitats de la comarca.

La majoria d’aquestes ajudes seran per beneficiar els projectes formatius i ocupacionals.

També han rebut ajuts la Fundació El Maresme, la Fundació Marpi de Pineda, la fundació Baix Montseny (l’única de fora del Maresme) i també la sala Cabanyes comptarà amb una ajuda per a les representacions dels Pastorets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics