URGENT

Caixa Laietana dóna una subvenció a la Fundació del Molí d’en Puigvert.

Compartiu aquesta història

L’entitat financera del Maresme va oficialitzar la passada setmana el lliurament d’ajuts a un total de nou entitats de la comarca, gràcies a la seva Obra Social. El total de les ajudes superen enguany els 237.000 euros. Entre les entitats que rebran finançament per a les seves activitats hi ha la Fundació Molí d’en Puigverd, una fundació amb seu a PLF, que dona feina a un centenar de persones, una 60a de les quals són persones amb malaltia mental.

Els diners aconseguits a través de Caixa Laietana serviran per poder finalitzar les obres de la planta principal de la seva nova seu, a tocar del Molí d’en Puigverd.

La Fundació Privada del Molí d’En Puigverd, participada per l’Ajuntament en un 34%, i per la Cooperativa agrícola i la Comunitat Terapèutica a parts iguals, ja té una nau industrial a la mateixa zona on dóna feina a diferents persones en matèria agrícola. També és l’entitat que gestiona les botigues fora de sèrie de PLF, que gràcies a l’empresa Inditex permet la venda de productes de Massimo Dutti o Bershka.

En el 2009 la Fundació del Molí va registrar uns ingresos d’uns 2 milions 300 mil €, amb un equilibri entre ingresos i despeses segons la memòria publicada al seu propi web.

L’ajuda de Caixa Laietana s’emmarca dins dels programa de prestacions socials de la caixa i dels convenis de col·laboració establerts amb les diferents entitats de la comarca.

La majoria d’aquestes ajudes seran per beneficiar els projectes formatius i ocupacionals.

També han rebut ajuts la Fundació El Maresme, la Fundació Marpi de Pineda, la fundació Baix Montseny (l’única de fora del Maresme) i també la sala Cabanyes comptarà amb una ajuda per a les representacions dels Pastorets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics