URGENT

L’atur puja en 10 persones a PLF al novembre.

Compartiu aquesta història

A data 30 de novembre, el nostre municipi tenia 750 aturats, 10 persones més que a l’octubre. Aquesta pujada representa un augment de l’1’35% respecte el mes anterior, amb el que el nostre municipi arriba a una taxa d’aturats del 15.85%. Això significa que de cada 100 palafollencs en edat de treballar, n’hi ha unes 16 que estan sense feina.

Tot i aquest augment, la situació és més favorable que la que es plantejava fa un any. El novembre de l’any passat es tancava a PLF amb un centenar més d’aturats que enguany.

Des de principis d’any, l’atur ha baixat al nostre poble. De fet 6 dels 11 mesos han tancat amb davallada de desocupats, una dada superior a la del 2009.

Malgrat és el municipi de la nostra zona que protagonitza la pujada percentual d’aturats més gran, amb un 5%. El municipi ha arribat aquest mes als 1.719 desempleats, 83 més que a l’octubre.

Pineda és una de les poblacions més damnificades aquest últim mes, després d’un augment de 134 persones i un 4’9% de la desocupació, arribant als 2.850 aturats. El municipi té un 20.4% d’índex d’atur.

Sta. Susanna també puja i arriba als 222 desocupats.

A l’altra banda de la balança hi ha Blanes i Tordera, que han aconseguit rebaixar el seu nombre d’aturats. Tordera ho fa per segon mes consecutiu, i en 24 persones cosa que deixa en 1408 persones la llista de desocupats al municipi. Blanes redueix en 14 persones i l’atur suma a la ciutat 3908 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics