URGENT

Nou concert solidari de Gospel Viu a Olot.

Compartiu aquesta història

 

L’actuació de Gospel Viu tancarà aquest divendres els actes de la desena edició del torneig d’hoquei que la “Fundació Amics de Joan Petit. Nens amb Càncer” ha celebrat a Olot, conjuntament amb el Club Patí Hoquei de la capital garrotxina.

La formació palafollenca, que agrupa un centenar de veus, col·labora anualment, a través del projecte Gospel Sense Fronteres, amb una entitat sense ànim de lucre a la que dóna part dels diners dels concerts i dedica una actuació completa per a recollir fons.

Aquest any, el projecte triat és el de la fundació Joan Petit, que recull recursos econòmics i els destina a la investigació del càncer infantil i al suport a les famílies amb infants afectats per aquesta malaltia.

Aquest vespre Gospel Viu interpretarà el seu espectacle The new gospel x-perience, el mateix que fa 15 dies presentaven al Gran Teatre del Liceu amb molt d’èxit de públic i de crítica.

Les entrades al concert d’Olot ja són a la venda a un preu màxim de 12 euros. Es poden adquirir al Telentrada de Caixa de Catalunya o al Teatre Principal. La recaptació íntegra serà per la fundació Joan Petit. Nens amb càncer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics