Comença la campanya de recollida de joguines a PLF.

 

Un nou any, l’Ajuntament de PLF i l’entitat local “Fronteras Abiertas a la Amistad”, amb la col·laboració de les escoles i la llar d’infants han iniciat la campanya de recollida de joguines al nostre poble.

Durant aquests dies es demana la col·laboració de la població en la campanya de recollida de joguines amb les que poder garantir que tots els nenes i nenes tinguin joguines aquestes festes.

Fins aquest proper divendres es recullen les joguines als centres de primària de PLF i a la llar d’infants. Un cop revisades es faran lots diferenciats i especialment creats segons les edats dels nens i nenes que rebran les joguines aquest Nadal, gràcies a una associació de PLF encarregada de servir aquestes joguines.

Judit Puig, educadora social de l’Ajuntament de PLF, explica el funcionament de la campanya.

Per col·laborar cal aportar joguines noves, que no siguin sexistes ni bèl·liques i preferiblement que siguin educatives i que no necessitin altres elements per funcionat, com ara piles, per tal d’evitar haver de noves despeses per part de les persones que rebin les joguines.

Ja fa molts anys que es fa la campanya de recollida de joguines a PLF. Ara fa un any es van beneficiar fins a 24 nenes i nenes d’11 famílies diferents, que van poder celebrar amb normalitat la diada de reis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics