L’Ajuntament regala el LipDub del pregó per St Esteve.

 

Cada any el consistori acostuma a regalar algun element per Nadal a la població, a mode de felicitació. Enguany el present serà una còpia en DVD del LipDub que ha servit com a pregó de l’última Festa Major del nostre municipi.

Els LipDubs són vídeos musicals en els que un grup de persones fan veure que canten una cançó mentre la camara es mou en un màxim de 3 plans diferents.

Al nostre municipi es va voler adaptar la cançó de l’estiu Hey Soul Sister, amb lletres palafollenques.

A la gravació del LipDub hi van participar diferents entitats del municipi, en un rodatge que es va allargar durant dues jornades a principis del mes de setembre.

El vídeo, titulat “Hey Ciutadà de l’ànima” es distribuirà el dia de St. Esteve en el decurs del tradicional concert al teatre. Aquest any el concert anirà a carrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà amb la col.laboració de la Banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa de PLF. L’actuació començarà a les 7 del vespre al teatre municipal.

Posteriorment, el DVD de regal es podrà recollir a la recepció de l’Ajuntament de PLF.

El LipDub també es pot trobar a internet on ja suma més de 15 mil visites.

En anys anteriors, l’Ajuntament havia regalat llibres vinculats a la història o als paisatges de PLF, jocs de taula o l’any passat el DVD de recuperació de la història oral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics