Descomptes en el rebut d’escombraries si es fa ús de la deixalleria de Malgrat

 

L’Ajuntament de Malgrat posa en marxa per tercer any consecutiu la campanya que permet reduir l’impost d’escombraries per aquells malgratencs que facin un ús regular de la deixalleria del municipi.

D’aquesta manera es vol incentivar i potenciar l’ús correcte d’aquesta instal·lació.

La campanya inclou descomptes en els rebuts d’escombraries en funció del nombre de viatges a la deixalleria, i que poden arribar a una reducció del 20% per a qui faci 10 viatges diferents.

La campanya està adreçada a particulars empadronats a Malgrat i cal fer un mínim de sis viatges en sis mesos diferents per començar a gaudir dels descomptes.

En cada visita a la instal·lació es donarà un albarà que caldrà adjuntar a l’hora de demanar la bonificació en el rebut corresponent a l’any que ve.

Els residus que comptabilitzaran per a la campanya seran els que no tenen contenidor específic al carrer, és a dir que no podran ser paper, cartró, envasos o vidre.

D’altra banda, també es bonificarà el rebut a aquells els malgratencs que fan compostatge casolà, sempre que es tanqui el cicle de la matèria. En aquest cas el descompte arribarà al 10% obre la taxa d’escombraries d’aquest 2011, però que es faria efectiva a l’anualitat del 2012.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics