URGENT

Nova parada de bus pels estudiants del nou IES

Compartiu aquesta història

Nova parada de bus pels estudiants del nou IES.

Una de les crítiques al nou centre educatiu era la manca de transport públic o escolar per tal de facilitar l’accés dels estudiants que viuen en els nuclis més allunyats al centre, com ara St Lluís o St Genís.

Segons ha confirmat la regidora de transports i ensenyament de PLF, Antònia Petit, la intenció és coordinar l’actual oferta de transport públic amb les necessitats dels estudiants. Segons la regidora hi ha alguns serveis de bus actuals que els estudiants poden utilitzar per anar a l’institut. Diu que els estudiants de St Lluís poden arribar en un horari proper al de l’IES, però reconeix que els estudiants de St Genís caldrà que s’esperin alguns minuts.

Petit anuncia que s’acondicionarà una parada de bus a l’av Costa Brava, per tal que els estudiants puguin utilitzar-la i connectar directament amb el centre a través del camí d’accés acondicionat recentment.

La regidora descarta fer un servei propi de transport escolar per a l’IES i també fer arribar el bus de línia fins al centre, ja que perjudicaria a la resta d’usuaris i dificultaria la ruta habitual.

D’altra banda, la regidora ha anunciat que s’està a l’espera de realitzar el concurs públic per adjudicar el servei de menjador cafeteria del centre. Mentrestant el servei es fa de la mateixa manera com es feia a l’antic centre, on una empresa proporciona entrepans i els dinars als estudiants que ho sol·liciten.

A l’IES actual hi ha uns 350 estudiants que han estrenat el nou centre aquest mes de gener

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics