URGENT

PLF prova la seva nova xarxa d’internet sense fils amb la presentació d’un llibre.

Compartiu aquesta història

 

Demà dimecres es farà a BCN la presentació del llibre La dona que mirava la tele, de Dolors Miquel, una presentació que es veurà al teatre de PLF gràcies a la transmissió per internet que es farà de l’acte.

Aquesta transmissió, que serà interactiva, servirà per provar la nova xarxa d’internet sense fils que s’està desenvolupant al nostre municipi.

La presentació del llibre, que es farà al centre d’Art Santa Mònica de BCN, comptarà amb la intervenció del periodista Víctor Amela, i amb reconeguts artistes, poetes i escriptors com a públic a BCN.

Aquesta experiència és una iniciativa de l’Anella Cultural, un projecte que pretén intensificar l’ús de la xarxa com a instrument de difusió, producció i intercanvi cultural.

Gràcies a l’Anella Cultural, l’acte de demà es podrà veure a diferents municipis, tal i com ja va passar en la primera experiència en la que va participar PLF l’any passat en el cicle de xerrades d’arquitectes. Llavors diferents arquitectes reconeguts van fer xerrades des de la biblioteca de PLF que van ser seguides des de diferents pobles de Catalunya.

La posada en marxa de la nova xarxa sense fils a PLF, permetrà de gaudir d’internet gratuït a diferents places i edificis públics. De fet ja és possible connectar-se a través de la xarxa gratuïta en diferents punts, com ara a la plaça del Fòrum Palatiolo. Un cop estigui enllestida, i després de registrar-se, tothom que tingui la tecnologia necessària podrà connectar-se sense fils a internet a les principals places del municipi.

Aquesta xarxa ha comptat amb una ajuda estatal de 40 mil €.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics