URGENT

Atraquen un comerç de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Cap a les 8 del vespre d’ahir, un jove vestit de negre va assaltar un establiment comercial situat a l’avd Pau Casal al barri de Sta. Maria.

Segons han informat fonts policials, el jove va entrar amb una pistola, presumiblement falsa, i va amenaçar la propietària per tal d’aconseguir els diners, en un assalt ràpid.

L’atracador , que portava un barret negre a ratlles blanques, va aconseguir escapar dirigint-se pel carrer del camí del castell. La Policia Local , que va arribar minuts després va fer una batuda seguint les indicacions dels testimonis, que han assegurat que una estona abans de l’atracament, el noi es trobava parlant per telèfon a la cantonada de l’establiment assaltat.

Finalment el jove va escapar a la batuda policial, amb el botí de l’atracament, que no s’ha especificat, i ara la Policia Judicial s’ocupa de les investigacions.

Es dóna el cas que minuts abans de l’assalt a PLF, se’n va produir un de similar en un establiment de Tordera.

D’altra banda, la matinada de dimecres a dijous uns desconeguts van entrar a robar en un restaurant del municipi, situat prop de l’entrada a la població de Tordera. El robatori, que es va produir a quarts de 5 de la matinada, va mobilitzar a Mossos d’Esquadra i Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics