URGENT

El govern de PLF presentarà un projecte de pressupost municipal de 15 milions 600 mil € per aquest any.

Compartiu aquesta història
 

Aquest vespre es celebra un ple extraordinari de l’Ajuntament per tal de debatre el pressupost de la corporació municipal per aquest 2011. Segons ha sabut RP, l’equip de govern presentarà la seva proposta amb un pressupost que s’eleva als 15 milions 623 mil €, un 1.7% més que el pressupost de l’any passat.

El govern proposa una rebaixa del 1.3% de la despesa ordinària, a la que es preveu destinar poc menys de 8 milions d’€. Aquest despeses, inclouen les pròpies del desenvolupament de la tasca municipal, com ara els sous dels treballadors municipals o dels subministraments energètics.

El que augmenta, en un 5.3%, és el pressupost destinat a inversions, amb 7 milions 650 mil €.

Evolució del pressupost els últims anys

Entre les partides d’inversions hi destaquen la pavimentació de carrers i la instal·lació d’enllumenat, amb caràcter d’urgència, a Ciutat Jardí amb un pressupost de 2 milions 400 mil €. També hi destaquen inversions com la construcció de la nova caserna de la Policia a les antigues escoles, amb prop de mig milió d’€ o la climatització del teatre de PLF, entre d’altres.

El ple d’avui té 4 punts a l’ordre del dia, i , a banda del pressupost municipal, també es preveu aprovar l’inventari de bens municipals i les clàusules administratives de contractació de l’Ajuntament.

La sessió d’avui la podreu escoltar demà al vespre a través de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics