URGENT

Un partit de futbol servirà per inaugurar el nou centre cívic Cim de Miralles, a Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

 

Finalment aquest diumenge s’inaugurarà el nou centre cívic de Ciutat Jardí, situat al costat del camp de futbol de la urbanització. Precisament per la seva situació l’edifici també acull els vestuaris del camp de futbol per tal de dignificar més l’espai esportiu.

Aquest nou edifici, que rep el nom de Cim de Miralles, s’ha construït gràcies al primer Fons Estatal d’Inversió Local, però s’ha finalitzat amb un any de retard, després que el projectes es veies modificat per les indicacions de l’ACA. Aquesta administració va fer aixecar l’edifici uns metres per la proximitat d’una riera .

Tot i això les obres ja s’han finalitzat i, gràcies a la col·laboració de l’entitat gestora de Ciutat Jardí, es posarà en marxa aquest cap de setmana.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí ha agraït la col.laboració de l’entitat gestora de la urbanització a l’hora de finalitzar les obres de l’edifici.

Les obres, que han comptat amb una ajuda estatal de 300 mil €, serà la seu de la junta gestora de la urbanització. José Carmona, president de l’entitat, s’ha mostrat satisfet amb el nou edifici i espera que els veïns es facin seu el local i l’utilitzin com a centre social.

La inauguració es farà diumenge a partir de les 11 del matí, i a banda del partit de futbol, previst entre regidors de l’Ajuntament i veïns de Ciutat Jardí, també hi haurà un pica- pica pels assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics