URGENT

SERHS acaba el 2010 amb 19 milions d’€ de beneficis .

Compartiu aquesta història

 

El grup, amb seu a Pineda, ha guanyat un 16% més que el 2009 tancant l’exercici amb 19 M€ de benefici. La facturació del grup ha crescut un 6% arribant als 436 M€.

El grup empresarial, dedicat al Turisme però amb diferents divisions, té a PLF un centre de distribució de begudes

Precisament dins la divisió de begudes el grup SERHS ha tancat enguany acords importants amb empreses com Granini, Gallina Blanca o Garcia Carrión, el primer productor de vins de l’Estat espanyol.

Dins de l’àmbit d’actuació de SERHS Tourism és significativa la previsió optimista per aquest estiu del mercat rus, en el que SERHS hi treballa com a pioner des de fa 20 anys.

Pel que fa a la divisió d’hotels, el grup ha incorporat aquest any la gestió i explotació de l’Hotel El Montanyà a la comarca d’Osona.

El grup Serhrs està format per una 60a d’empreses diferents agrupades en 6 divisions operatives; distribució i logística; turisme i viatges; hotels; gestió i producció alimentària; projectes i equipaments i per últim serveis i noves tecnologies.

El grup, que té uns 2700 treballadors, està considerat el primer grup turístic de Catalunya i dóna servei a més de 40.000 clients.

Ràdio Pineda / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics