Malgrat i Calella no permeten als seus locals d’oci nocturn tancar més tard per carnaval.

 

La patronal que agrupa a les empreses d’oci nocturn de Catalunya, la Fecasarm, ha sol·licitat a 66 ajuntaments catalans que permetin als seus locals tancar una hora més tard aquesta propera nit i la de demà dissabte.

A aquesta sol·licitud ja han respost positivament els ajuntaments de BCN, Girona o Lleida, mentre que municipis com Calella o Malgrat han denegat la petició feta pel sector.

L’actual normativa permet als alcaldes i alcaldesses concedir ampliacions horàries, de manera discrecional, als locals de restauració i d’oci de les seves localitat en dates assenyalades com ara carnestoltes i d’altres festivitats. Davant d’això la patronal va sol.licitar als consistoris que permetés ampliar els horaris durant les nits d’aquest cap de setmana de carnestoltes.

La patronal dels locals de l’oci nocturn ha justificat la petició per la necessitat de millorar la facturació dels locals en unes dates complicades pels efectes en de la crisis i les dificultats derivades de la implantació de la llei antitabac.

Encara falten 42 ajuntaments per pronunciar-se a les demandes del sector de l’oci nocturn.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics