URGENT

Els veïns de Ciutat Jardí reclamen una millor organització en casos d’emergències com les nevades.

Compartiu aquesta història
Ciutat Jardí, avui fa 1 any

Un any després del caos provocat per les nevades del 8 de març, els veïns de la urbanització de Ciutat Jardí no obliden els dies en els que no van poder ni entrar ni sortir de la urbanització i que a més van estar sense llum fins a 6 dies.

Mirant enrera el president de l’Associació de Veïns de Ciutat Jardí, José Carmona, reclama una millor coordinació dels serveis d’emergència a l’hora d’actuar al municipi i la posada en funcionament d’un telèfon únic de suport als afectats.

Carmona explica que hi ha veïns que han adquirit grups electrògens per evitar situacions de tensió com les viscudes fa un any, quan va marxar la llum com a mínim durant 4 dies.

El president de l’associació de veïns explica que el problema no va ser tan la neu acumulada, sinó que els cables elèctrics estesos als carrers no permetien l’entrada de les màquines llevaneus.

Carmona explica que un altre dels problemes de la urbanització és la manca de vies alternatives d’entrada i sortida, cosa que en cas d’emergències poden dificultat l’evacuació dels veïns de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics