L’espai Cuidadors prepara 4 noves sessions fins al maig.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’àrea sanitària bàsica dels Cap de PLF i Malgrat va iniciar fa un any el projecte Espais Cuidadors, amb l’objectiu de donar suport a les persones que cuiden a familiars amb malalties cròniques.

A l’Espai Cuidadors es fan sessions dirigides a aquestes persones que atenen malalts a casa per tal de donar suport a la seva tasca. A banda també vol ser un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències amb aquestes persones que sovint es veuen desbordades per la cura dels familiars dependents.

Enguany es preparen 3 noves sessions destinades als cuidadors.

La pròxima sessió serà el 17 de març quan es parlarà de la prevenció de les ulceres per pressió. El 7 d’abril el tema a tractar serà la Hipertensió arterial i acabaran les sessions aquest any el proper 5 de maig quan es tractarà la sobrecàrrega del cuidador .

Totes les sessions es fan al CAP de Malgrat en horari de tarda de 2/4 de 4 a 2/4 de 5, i estan impartides per professionals especialitzats en cada tema, com són metgesses, treballadores socials o infermeres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics