URGENT

Els robatoris dins de vehicles estacionats són els delictes més denunciats a la Policia Local l’any passat.

Compartiu aquesta història

 

Segons les memòries de la Policia local el delicte que més ha augmentat a PLF durant el 2010 ha estat el de robatori dins de vehicles estacionats a la via pública. En total es van produir 48 robatoris d’aquestes característiques durant el 2010, el que representa el 23% de tots els delictes de l’any passat.

Ens ho ha explicat el cap de la policia de PLF. Marc Peña.

Peña recorda que a principis de l’any passat es va produir una onada de robatoris dins a cotxes tan a PLF com a Malgrat. De fet al febrer es van detenir 8 persones relacionades amb aquest tipus de delictes, cosa que va fer reduir considerablement els robatoris a l’interior de vehicles. El lladres buscaven els radio-cds, els GPS i qualsevol tipus d’objecte susceptible de revendre.

Destaca també l’augment de delictes contra la seguretat viària, amb 20 denúncies de la Policia Local l’any passat, quan l’any abans no se n’havia registrat cap.

Pel que fa a violència de gènere, el nombre de denuncies quasi s’han duplicat, passat dels 5 casos detectats el 2009 als 9 de l’any passat.

Durant el 2010 també es van presentar 12 denúncies per robatori dins a domicilis, 16 per robatoris a empreses o 30 denúncies per a furts.

Tot i això el cap de la Policia ha volgut recordar que PLF continua sent un poble tranquil, tot i els episodis viscuts últimament en 3 comerços locals puguin.

la policia local a més, assegura que el nombre de denuncies gestionades des de PLF ha augmentat, en part per que ara es pot denunciar qualsevol delicte directament des de la comissaria local sense necessitat d’anar a la caserna dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics