URGENT

El Govern català dóna suport a la gratuïtat de l’AP7 mentre no s’arregli la N2 a Girona.

Compartiu aquesta història

 

El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús dóna suport a la demanda dels alcaldes perquè el peatge de l’AP-7 al seu pas per la Selva sigui gratuït – o bé incorpori una rebaixa- mentre la nacional continuï empantanegada amb les obres de desdoblament.

El delegat, en una reunió amb els alcaldes de la Selva a la seu del Consell Comarcal va criticar l’Estat perquè “en època de vaques grasses” no va executar el desdoblament de la futura A-2 entre Caldes de Malavella i Tordera.

D’altra banda, els alcaldes van fer una crida a la ciutadania perquè la concentració de protesta de demà a Mallorquines sigui massiva per demostrar el descontentament amb la situació actual.

El president del Consell Jordi Gironès per la seva banda, va afirmar que no es pot permetre que la situació econòmica precària serveixi d’excusa per deixar de fer l’obra; la Nacional és prioritària i va assegurar que si amb actes com el de demà no n’hi ha prou, plantejarem accions més contundents.

El delegat del govern també va assegurar que la prostitució a peu de la carretera N2 constitueix “un problema de seguretat” i d’imatge, ja que al seu parer, “sembla un passeig per un prostíbul a cel obert”

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics