ERC considera una anomalia els 28 anys de govern socialista i es postula com alternativa creïble.

 

ERC va escenificar diumenge el relleu al capdavant de la formació en un acte al MiD de PLF. El fins ara regidor portaveu dels republicans, Jordi Pedemonte, va presentar al seu successor com alcaldable a PLF, Francesc Alemany. En el seu primer discurs, el nou candidat va qualificar d’anomalia els 28 anys del govern del socialista Valentí Agustí. Segons Alemany, això demostra que alguna cosa haurà fet bé l’actual alcalde, i alhora que tampoc hi havia projectes alternatius.

Segons el republicà, no es tracta del canvi per canviar, sinó un canvi de patró general del poble.

El candidat va presentar, davant d’unes 120 persones, les línies bàsiques del programa d’ERC per a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Alemany va explicar que en èpoques de dificultat econòmica cal potenciar els actius de la població, donar suport a les associacions i escoltar a la ciutadania.

El candidat va parlar de la necessitat de posar en valor el patrimoni natural i històric de PLF i va proposar el diàleg amb els pobles veïns per mancomunar serveis.

Un altre aspecte que volen cuidar els republicans és l’educació. Tot i no ser responsabilitat de l’Ajuntament, Alemany assegura que cal donar suport per garantir una bona educació.

El candidat va presentar també la seva plana web on espera recollir opinions i debatre propostes de futur per a PLF. Podeu consultar el web a francescalemany2011.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics