URGENT

CiU de Malgrat proposa remodelar la façana marítima de la població per atreure més turisme.

Compartiu aquesta història

 

Els nacionalistes presentaran demà el seu pla global pel turisme local que sota el nom de Cosir el mar inclou el “compromís” de modernitzar i remodelar la façana marítima de Malgrat, des de la desembocadura de la Tordera i fins el final del Passeig Marítim.

Segons els nacionalistes, en l’acte de presentació de demà es vol “compartir la proposta, i avançar en el consens per poder tirar endavant la reforma de la façana marítima com a element de projecció i d’atracció pels visitants i pels veïns del poble”.

En aquest sentit, la federació nacionalista considera que aquesta modernització i transformació “ha de ser integral“, per permetre a Malgrat dinamitzar el turisme, un dels principals recursos econòmics de la població. Segons CiU, aquest projecte ha de ser capaç de crear “molta més relació entre banda i banda de la via del tren per permetre considerar diferents usos per a cada tram i, a la vegada, establir un lligam comú“.

L’acte de presentació es farà demà, a dos quarts de nou del vespre, a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics