URGENT

Ruta poètica des de l’institut i fins el Castell

Compartiu aquesta història

 

Aquest matí coincidint amb el del Dia Mundial de la Poesia, l’institut de PLF, juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes, el Centre UNESCO de Catalunya i l’Ajuntament, ha desenvolupat una activitat poètica a la nostra localitat.

A quarts de 12 del matí un grup d’estudiants, acompanyats pels seus professors, han sortit de les aules per pujar al Castell de PLF en un petit passeig que s’ha complimentat amb parades poetiques. Unes parades en les que la poetessa Anna Maloquer i l’escriptor Joan Puigdefabrega, han aprofitat per recitar fragments de poesies.

La ruta, que ha durat una hora i mitja estava oberta a tothom que hagi volgut participar-hi.

D’aquesta manera, el nostre municipi ha pres part de les activitats programades arreu dels Països Catalans per commemorar avui el Dia Mundial de la Poesia.

En total s’han desenvolupat unes 230 activitats arreu, i algunes propostes són per apropar la poesia a la ciutadania. Per exemple s’ha editat un opuscle amb el poema en català Poesia: una visió personal, escrit expressament per la jornada d’avui i que serà distribuït massivament a les àrees de servei de les autopistes, a les biblioteques de tot el país i també als centres penitenciaris de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics