URGENT

L’ACEP començarà a repartir diumenge les seves bosses de la compra reutilitzables.

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge, en el marc de la Fira Palafolls TotCanvi, l’Acep presentarà la seva nova bossa de la compra reutilitzable amb la que l’entitat vol ajudar a reduir l’ús de bosses de plàstic en els establiments de la nostra localitat.

Les bosses, de color vermell, es començaran a repartir a la pròpia fira a través d’un concurs amb col·laboració amb RP. Es tracta d’un concurs que, a banda de les bosses també entregarà un premi de 150€ per gastar-se en les botigues de l’associació.

El president de l’Acep, Francesc Tresserras explica que les bosses que es presenten diumenge, són una realitat després d’un llarg procés que ha liderat l’entitat palafollenca, amb el suport de l’Ajuntament. A més la iniciativa ha comptat amb una subvenció de la Generalitat.

Passada la fira de diumenge, les bosses es tornaran a repartir el 23 d’abril. De fet, tal i com avança Tresserras, les botigues de PLF repartiran bosses reutlitzables el dia de St. Jordi com a regal entre els seus clients.

En total s’han produït 3500 bosses de la compra de PLF.

Qui vulgui participar del concurs de l’Acep i de RP per aconseguir bosses de la compra i fins a un premi de 150€ per a compres al nostre municipi pot consultar el web de RP on s’explica el funcionament d’aquesta promoció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics