El PP i PXC de PLF presenten els seus candidats aquest dissabte en dos sopars.

Els populars, com és habitual presentaran el seu candidat, Óscar Bermán, a partir de 2/4 de 10 del vespre en un conegut restaurant de la nostra localitat.

Bermán tornarà a iniciar la precampanya amb un sopar en el que espera comptar amb la presència de militants i simpatitzants. Fonts del partit han explicat a RP, que durant l’acte de dissabte es podrà veure el nou vídeo que els populars han preparat per a la campanya d’enguany.

Fa 4 anys el PP ja va editar un DVD en el que explicaven el programa electoral i que van repartir casa per casa.

S’espera que durant l’acte , l’alcaldable popular a PLF, Óscar Bermán, presentarà la resta de la candidatura amb la que compta per a les properes eleccions municipals.

D’altra banda, abans, a les 8, començarà l’acte de presentació de PXC a PLF. El partit aprofitarà l’acte de dissabte en un altre restaurant de PLF per tal de presentar no només la candidatura a PLF sinó també la resta de llistes de l’Alt Maresme.

En els comicis municipals, PXC presentarà candidatures a Malgrat, Pineda, Calella i PLF, on ja va concorre a les eleccions de fa 8 anys. El seu cap de llista a la nostra localitat, Xavier Carbó, serà l’encarregat de presentar l’acte que comptarà amb la presència de membres del partit d’altres poblacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics