URGENT

El sènior femení de bàsquet guanya de 20 i és a un pas del liderat.

Compartiu aquesta història

 

Les noies del PLF estan signant una campanya impressionant. Aquesta setmana han sumat la 19a victòria de la temporada, després de disputat 20 partits. L’última víctima de les palafollenques ha estat el Quart-St Hilari que no ha pogut superar a les locals al Palauet aquest cap de setmana passat. Les noies del PLF han guanyat de 20, 57 a 37.

La sorpresa de la jornada però ha estat la derrota del líder; el Quart, que fins aquest cap de setmana només havia perdut 1 partit. Les gironines mantenen encara el liderat, però perquè tenen un partit més que les palafollenques.

El Quart ha perdut aquesta setmana contra el Lloret, el tercer classificat, i proper rival del sènior femení de PLF.

Si el PLF supera al Lloret i guanya els partits endarrerits es podrà situar com a líder de la taula.

Els nois, en canvi, no han pogut superar als malgratencs del Vilanova de Palafolls al Palauet. Al final els de Malgrat es van endur el derbi per 7 punts, 54 a 61. Ara els nois sumen la seva 15a derrota per 11 victòries. Aquest balanç fa que es situïn a l’11a posició de la taula.

Aquest proper cap de setmana, a més, el PLF es tornarà a enfrontar a un equip de Malgrat, en aquest cas a l’Aecam, actual 3r classificat a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics