Malgrat aprovarà els comptes de l’any passat.

 

Demà al vespre està convocada una nova sessió plenària a l’Ajuntament de Malgrat. Serà una de les últimes sessions ordinàries de la legislatura, i també una de les més curtes.

L’ordre del dia només inclou 5 punts a tractar, entre ells l’aprovació dels comptes de l’exercici de l’Ajuntament corresponent a l’any passat. Aquests comptes cal trametre’ls a la Sindicatura per tal del seu control abans de la tardor.

Un altra dels punts a tractar és la imposició de les contribucions especial que han de finançat la urbanització d’un nou tram de la riera de Malgrat. Es tracta del tram entre els carrers del Carme i Passada, que ja està cobert i que ara cal transformar en un passeig similar al tram ja treballat fins al carrer St. Esteve.

Aquests són els únics punts de contingut de l’ordre del dia que es completa amb l’aprovació de l’acte de la sessió anterior, la presa de raó dels decrets d’alcaldia i per últim, el punt de precs i preguntes amb el que acabarà la sessió plenària corresponent al mes d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics