PLF participa al SITC amb una xerrada i un tast gastronòmic.

 

Serà la primera vegada que PLF estarà present a la fira de Turisme més important de Catalunya. El consorci de promoció Costa de BCN Maresme ha convidat al nostre poble a promocionar-se el mati de dissabte al Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que aquesta setmana s’obre a BCN.

El nostre municipi es promocionarà amb una xerrada que sota el nom de “Gastronomia i agricultura ecològica de proximitat”, vol donar a conèixer als visitants de la fira la producció ecològica que es fa al municipi i explicar algunes receptes amb productes de temporada.

La xerrada anirà a càrrec de l’horticultor ecològic palafollenc Miquel Riera i del regidor de turisme de PLF, Xavier Dalmau. La xerrada expositiva de PLF acabarà amb un tast dels productes descrits en diferents plats creats per l’ocasió, a càrrec del restaurant Sumac de la nostra localitat. Ho ha explicat el regidor de turisme de l’Ajuntament, Xavier Dalmau,

Segons han avançat els participants a la fira els ingredients que s’utilitzaran per fer la recepta al Saló Internacional de Turisme de Catalunya seran les carxofa, els espàrrec i els pèsols tirabec.

Aquesta activitat pretén donar a conèixer el nostre municipi a través d’una mostra de la gastronomia i la producció que s’hi pot trobar. D’aquesta manera PLF es vol obrir camí com a producte turístic complementari a l’oferta ja existent a la comarca. Segons Dalmau es tracta de promocionar l’oferta de comerç, cultura i gastronomia de la nostra localitat com a complement al sol i platja.

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya comença demà dijous i s’allargarà fins el diumenge i està dirigida tan a professionals com a públic en general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics