Desmantellen un magatzem de productes falsificats que servia a la Costa Brava.

 

Acumulaven més de 110.000 productes falsificats en dos magatzems de Barcelona, llestos per a l’inici de la campanya estival i per ser distribuïts per la Costa Brava, bàsicament a Lloret i Blanes, però també a València i Andalusia. El Cos Nacional de Policia (CNP) i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut el qui es considera el més gran distribuïdor de material falsificat importat des de la Xina. Entre els productes comissat hi ha més de 1.000 telèfons mòbils Iphones 4, rellotges de luxe Cartier i Bvlgari, carteres Louis Vuitton i Tous, samarretes del FC Barcelona i d’altres equips o bambes Nike i Puma, tot peces d’imitació fabricades a l’Orient.

Segons la Policia és la intervenció de material falsificat més important dels darrers tres anys, i es calcula que amb el comís s’ha estalviat a les marques unes pèrdues per valor d’uns 3.800.000 euros. També asseguren que el detingut, acusat d’un delicte contra la propitetat intel·lectual, és el principal distribuidor de material fals a comerços de la Costa Brava. L’operatiu va iniciar-se l’estiu passat, arran d’una batuda a Blanes, Lloret i Calella. Llavors es van trobar centenars de peces falsificades i la policia va identificar que l’origen de tota la mercaderia estava en mans d’un sol distribuïdor: un home de nacionalitat marroquina establert a Barcelona.

En dos magatzems situats als barris de Poblenou i el Bon Pastor, s’hi acumulaven milers de productes de marques falsificades que, un cop a les botigues, es venien a preus infinitament més barats que les peces originals, tot i que hi tenien una semblança considerable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics