URGENT

Trobada de candidats d’Iniciativa per elaborar propostes comarcals

Compartiu aquesta història
La reunió dels caps de llista a Blanes

Els alcaldables d’ICV-EuiA de Lloret, Blanes, Malgrat, Pineda, St Pol, St Cebrià i PLF es van reunir la passada setmana en una jornada de treball per tal d’avaluar la situació de la Selva Marítima i realitzar propostes supramunicipals de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Juan Andrés Osorio, candidat ecosocialista a PLF, recorda que Iniciativa aposta per la comarca de la Selva Marítima i que hi ha interessos comuns que cal tractar conjuntament.

Segons els ecosocialistes els principals eixos de treball comarcal han estat com respondre a l’increment de l’atur, al dèficit de transport públic, com afectaran les retallades del govern català per exemple a la sanitat o com es pot actuar per la preservació del tram final de la Tordera.

Amb aquestes premisses els 7 caps de llista han elaborat les primeres propostes programàtiques, que s’inclouran als programes de la formació a cada municipi. Alguns d’aquests punts són la millora de l’oferta formativa ocupacional pels aturats, l’impuls de polígons vinculats amb temes medioambientals i del coneixement o la recuperació dels aqüífers de la Tordera. Un altra de les propostes que rescaten els ecosocialistes és el de la creació d’un tramvia per unir PLF amb Lloret passant pel centre de les poblacions. Ho ha explicat el mateix candidat a PLF.

La proposta de tramvia a la nostra zona es va formular ara fa uns mesos per Víctor Catalan, que llavors era estudiant de Batxillerat i que ara forma part de les llistes d’iniciativa a Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics