Les Ferreries acaba la seva setmana de la interculturalitat amb una fira oberta a tothom.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Durant aquesta setmana els alumnes del Ceip Les Ferreries de PLF està treballant la interculturalitat. Ho fa allunyant-se dels llibres de text i experimentant amb la realitat més propera als alumnes. D’aquesta manera els mateixos alumnes d’origen estranger, o amb pares d’altres països, han explicat com són les costums dels seus llocs d’origen, portaven menjar típic o fins i tot mostraven danses o vestits tradicionals. Ho ha explicat el director del Ceip Les Ferreries, Marià Mañé,

Aquestes jornades per la interculturalitat, acabaran demà a la tarda quan els alumnes muntaran paradetes al patí de l’escola per tal de vendre els productes artesans que han elaborat els últims dies i que han de servir per recollir fons per a projectes solidaris.

En concret els diners recollits serviran per finançar projectes educatius a San Isidro, a Nicaragua. Aquesta fira és la que tradicionalment es feia per Nadal, amb les mateixa finalitat solidària, però que enguany s’ha traslladat a la primavera, per que permet una millor organització.

Mañé explica que, amb la fira, els alumnes coneixen la realitat de l’educació a Nicaragua.

Qui vulgui comprar productes elaborats pels alumnes ho podrà fer en aquesta fira demà a la tarda durant només 1 hora, entre 2/4 de 4 i 2/4 de 5 al patí del col·legi les Ferreries de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics