URGENT

Les Ferreries acaba la seva setmana de la interculturalitat amb una fira oberta a tothom.

Compartiu aquesta història

 

Durant aquesta setmana els alumnes del Ceip Les Ferreries de PLF està treballant la interculturalitat. Ho fa allunyant-se dels llibres de text i experimentant amb la realitat més propera als alumnes. D’aquesta manera els mateixos alumnes d’origen estranger, o amb pares d’altres països, han explicat com són les costums dels seus llocs d’origen, portaven menjar típic o fins i tot mostraven danses o vestits tradicionals. Ho ha explicat el director del Ceip Les Ferreries, Marià Mañé,

Aquestes jornades per la interculturalitat, acabaran demà a la tarda quan els alumnes muntaran paradetes al patí de l’escola per tal de vendre els productes artesans que han elaborat els últims dies i que han de servir per recollir fons per a projectes solidaris.

En concret els diners recollits serviran per finançar projectes educatius a San Isidro, a Nicaragua. Aquesta fira és la que tradicionalment es feia per Nadal, amb les mateixa finalitat solidària, però que enguany s’ha traslladat a la primavera, per que permet una millor organització.

Mañé explica que, amb la fira, els alumnes coneixen la realitat de l’educació a Nicaragua.

Qui vulgui comprar productes elaborats pels alumnes ho podrà fer en aquesta fira demà a la tarda durant només 1 hora, entre 2/4 de 4 i 2/4 de 5 al patí del col·legi les Ferreries de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics