URGENT

Una turista denuncia una violació a Lloret.

Compartiu aquesta història

 

Una jove turista albanesa, d’uns 20 anys, va denunciar la setmana passada que va ser violada a la sortida d’una discoteca de Lloret de Mar. Segons la versió de la nois, ella i una amiga van arribar a Lloret de Mar des d’Alemanya, on viuen, per passar uns dies de vacances a la Costa Brava. Les joves van decidir sortir de discoteques pel municipi la matinada del 30 al 31 de març.

La noia explica que en algun moment de la nit un noi que va conèixer, veí de la zona, li va posar droga o algun tipus de somnífer a la beguda que la va deixar desorientada. Posteriorment, a la sortida de la discoteca, la jove i el noi van anar junts fins a l’hotel on s’allotjava la noia albanesa.

Allí, segons la denúncia, el noi l’hauria violat. A més, segons va explicar la noia a la policia, l’agressió sexual va ser enregistrada en vídeo al telèfon mòbil del denunciat.

A l’endemà la jove va anar a denunciar els fets als Mossos d’Esquadra, que van començar la investigació que va desencadenar la detenció del sospitós. L’home no va voler declarar a la comissaria ni al jutge de Blanes que estava de guàrdia. Després de passar a disposició judicial, el sospitós va quedar en llibertat.

A l’home se li va comissar el telèfon mòbil per comprovar la denúncia que havia fet la turista, però del buidatge de la targeta de memòria no va aparèixer cap vídeo de l’agressió sexual. Així mateix, la investigació policial està pendent de dos informes. Per una banda, falten els resultats de les proves d’ADN i, per l’altra, l’informe forense de la turista que confirmaria o desmentiria si hi va haver agressió sexual.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics