URGENT

El carrer Ramon Turró de Malgrat estarà tancat fins el 10 de maig per obres.

Compartiu aquesta història

 

Unes obres relacionades amb la preparació dels serveis bàsics i la millora del paviment, obliguen a tallar al trànsit rodat el carrer Ramon Turró de Malgrat. El tram afectat és el comprés entre el carrer Escoles i l’avinguda Bon Pastor.

Les obres es faran en dues etapes, marcades per l’afectació, bàsicament als veïns del carrer comerç.

Aquell tall ha començat avui i es preveu que les obres estiguin enllestides el 10 de maig.

Aquestes obres són part dels projecte de pavimentació de diferents carrers al municipi. Això comporta diferents afectacions al trànsit de Malgrat durant els propers dies, ja que es preveu actuar en carrers d’importància per la mobilitat a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics